GAZO FITNESS Állítható Súlymellény 5 Kg

9.990 Ft

A súlymellény egy olyan edzés kiegészítő eszköz, mely hozzájárul a saját testsúllyal végzett gyakorlatok hatékonyságának növeléséhez valamint az izomtömeg erősítéséhez. A nehezített körülményeknek köszönhetően a szervezetünk több kalóriát használ fel, javul az állóképességünk, nő az izomerő, a terhelhetőség és a sebesség.

Készleten

Compare

Ossza meg ezt a terméket

Leírás

Gazo Fitness ® – A magyar Súlyzó

GAZO FITNESS Állítható Súlymellény /5kg/

Azok számára, akik szeretnének edzésben maradni, valamint megtakarítani a felesleges költségeket az edzőtermekkel szemben. A Súlymellény saját testsúlyos edzésekhez készül. Növeld az edzés munkád az izomzatod erősségének megfelelően.

PROFI Állítható Súlymellény 5 Kg

Állítható kivitel, több méret készíthető!

MŰSZAKI ADATOK:

  • 1 db Normál (uniszex) méretű erősített varrással készítette mellény.
  • 5 db  1 kg-os GazoFitness súlykapszula(tömör kapszula, nem homok vagy kavics), kicsinyített méretű a jobb edzésmunka elérése érdekében.
  • információs papír

Termék szakszerű használat mellett biztonságos és nagyon kényelmes edzésmunka végezhető.

Tisztántratás        

Áztassa be és kézzel mosható.

Minden Gazo Fitness termékre 6 hónap teljes körű garanciát biztosítunk.

Gazo Fitness termékei minden egyes része Magyarországon készül, magyar alapanyagokból. A termékek megfelelnek az Európai szabványnak. Nem tengerentúlról importált eszközök. Minőség és a vásárlói elégedettség alapfeltételünk.

Gazo Fitness Célja

Termékeink esetében a minőség, a funkcionalitás elengedhetetlen. Célunk, hogy a mai rohanó világban , amikor nehezen jut idő egy kis mozgásra, sportolásra, becsempésszük az emberek életvitelébe, otthonába a mozgást, hogy ez által egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb egészségesebb életet élhessen. A minőség az apró részletek összessége, ami az adott terméket jól használhatóvá  teszi. A Gazo Fitness súlyzókészletek használata biztonságos és kellemes időtöltést nyújt , amellyel nem csak az egészséges állapot, de Fizikai erőlét is fejleszthető.

Gyors, kedvező szállítás!

Gazo Fitness termékek 5 rétegű erősített kartondobozokban, gondosan becsomagolva kerülnek összerakásra. GLS Hungary Kft-vel való együttműködésnek köszönhetően a feladott termékeket megpróbáljuk 2-3 munkanapon a vásárlónak eljuttatni. Szállítási költségek az országban a legkedvezőbbek hiszen 32 kg-ig 1.590 Ft, 32 kg felett pedig 2.900 Ft-os áron szállítjuk megrendelését az ország bármely részére.  Továbbá a megrendelt terméket utánvétes fizetéssel vásárolja meg.  

Gazo Fitness - A Magyar Súlyzó

Gazo súlyzókészletek biztonságos és megbízható edzést biztosít a használójának. Az egyedi markolat kialakításnak köszönhetően nem horzsolja, tép le a tenyér felső bőrrétegét. A rászorító gyűrű segítségével a gyakorlatok végrehajtása során mérséklődnek az ízületi panaszok, fájdalommentesen tudjuk végezni az eltervezett gyakorlatsort. A termék minden súlyzós gyakorlat elvégzésére nagyszerűen lehet használni.  Gazo Fitness – A Magyar súlyzó! Vásároljon a gyártótól. 

MEGFIZETHETŐ ÁR

A Gazo Fitness súlymellény egy igazi kompakt minden igényt kielégítő saját testsúlyos edzőterem: sokoldalú, bárhová magaddal viheted, nem igényel sok helyet sem szállításkor, sem edzéskor, strapabíró szerkezetének köszönhetően pedig egy egész életre szól! Fejlesztésnek köszönhetően kényelmesebb és jobb edzésélményt biztosít, mint más hasonló társai.

MEGFIZEHORDOZHATÓ

A Gazo Fitness súlymellény kis helyen is elfér így könnyedén magaddal viheted, ha hosszabb időre elutazol vagy épp nem otthon szeretnél edzeni. A saját testsúlyos edzések végrehajtása ráadásul egyáltalán nem igényel sok helyet. A Gazo Fitness súlymellényt használd otthon , kint a szabadban vagy bent a házban bárhol- bármikor.

ERGONOMIKUS

A Gazo Fitness súlymellények speciális, egyedi tervezés kialakításának köszönhetően optimálisan használható, ezért minden gyakorlat kényelmesen és biztonságosan végezhető el. Nem kell tartani a sérülésektől! Kicsinyített súlykapszuláknak köszönhetően, kar és vállhoz testrészekhez nem ér hozzá, nem dörzsöli ki azokat.  

ÁLLÍTHATÓ SÚLY

Univerzális , több méret készíthető. A súlykapszulákat ki-be tudja pakolni a mellényen.

Szállítás DPD futárszolgálattal, utánvétes fizetés, 2-3 munkanapon belül! Garantáltan, egyenesen a gyárból! Bezárás