Gazo Fitnessről

ISMERJE MEG A GAZO FITNESS(T)

Gazo Fitness KFt fő tevékenysége súlyzók, kézi súlyzók, súlymellények gyártása és forgalmazása, melynek minden egyes eleme 100%-ban Magyarországon készül. Termékeink esetében a minőség, a funkcionalitás elengedhetetlen. Célunk, hogy a mai rohanó világban, amikor nehezen jut idő egy kis mozgásra, sportolásra, becsempésszük az emberek életvitelébe, otthonába a mozgását, hogy ezáltal egy kiegyensúlyozottabb boldogabb egészségesebb életet élhessenek.

AZT MONDJÁK, HA VALAKI SZERETI AZT AMIT CSINÁL, AKKOR AZ MEGLÁTSZIK A VÉGEREDMÉNYEN. MI A GAZO FITNESS-NÉL SZERETJÜK A MUNKÁNKAT, SZERETJÜK A MOZGÁST, AZ EDZÉST, A FITTSÉGET ÉS HISSZÜK,
HOGY EZ LÁTSZIK A SÚLYTÁRCSÁINK, ÉS TERMÉKEINK MINŐSÉGÉN.

KÉSZLETEINK NEM CSAK OTTHONI HASZNÁLATRA HANEM  EDZŐTERMEK, SZÁLLODÁK, SZABADIDŐKÖZPONTOK
ÉS EGYESÜLETEK SZÁMÁRA IS TELJES MÉRTÉKBEN MEGFELELŐEK.

Tekintse meg termékeinket

2000
db-nál is több eladott termék!
100
% vásárlói elégedettség.
3
napon belüli szállítás!
2016
-ban alakult Sportszergyártó cég!

GAZO FITNESSRŐL

Gazo Fitness Kft. Magyar vállalkozás, amely sportszereszközöket gyárt és forgalmaz. GAZO fantázianév a családban lévő két gyermek, bor és ZOltán kezdőbetűikből jött létre.

Gazo Fitness termékek minden eleme Magyarországon készül, magyar alapanyagokból.Termékek elemeit Újfehértó gyárunkban készítjük és szereljük össze, állítjuk be a vásárlók igényeinek megfelelően.

Termékeinket  GLS valamint  DPD -vel  szállítjuk el az ország teljes területére. Utánvétes fizetési lehetőséggel, rendelés leadástól számított 2-3 munkanapon belül. 

Gazo Fitness termékekre a vásárlástól számítva 6 hónap teljes körű garanciát biztosítunk. 

Október elején a Gazo Fitness Kft ÚJFEHÉRTÓI TERMÉK VÉDJEGYET KAPOTT.

A védjegy fogyasztók tájékoztatása mellett arra szolgál, hogy azonosítsa és megkülönböztesse egymástól az egyes termékeket és szolgáltatásokat, és egyben minőséget is tanúsít.
Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Újfehértói Termék védjegyet kaptak termékeink.
Köszönjük!
-> Gazo Fitness KFt fő tevékenysége , kézi súlyzók gyártása, melynek minden egyes eleme 100%-ban Magyarországon készül. Termékeink esetében a minőség, a funkcionalitás elengedhetetlen. Célunk, hogy a mai rohanó világban, amikor nehezen jut idő egy kis mozgásra, sportolásra, becsempésszük az emberek életvitelébe, otthonába a mozgását, hogy ezáltal egy kiegyensúlyozottabb boldogabb egészségesebb életet élhessenek.

Próbálja ki a Gazo Fitness Termékeit.

RÓLUNK MONDTÁK! VÁSÁRLÓI VISSZAJELZÉSEK!

Köszönöm a csomagot, megkaptuk nagyon szuper!

3-án este rendeltem,5-én reggel már meg is kaptam, hihetetlenül gyors! Az elvárásnak maximálisan megfelel, gyanús, hogy még visszatérek.Köszi.

Nagyon jó termék, én megvagyok vele elégedve!

Tökéletes! 1,5 éve rendeltünk azóta is hibátlan, mindennapi használatban van a súlyzókészlet!

Maximálisan elégedett vagyok a vásárlással. Másoknak is ajánlom az eladót! Tisztelettel. /FÓT/ Vásárolt termék: Gazo Fitness Súlyzó 1x25kg (Össz: 27kg)

MINDEN TERMÉK ELÉRHETŐ! GYORS SZÁLLÍTÁS 2-4 MUNKANAP! Folyamatos a termékgyártás! Bezárás